divendres, 8 de febrer de 2013

MATERIAL SOBRE "EL BRAÇALET DE LA PRINCESA MORA"
A banda d'escriure els llibres, estimats lectors i lectores, m'encanta visitar els centres on estudieu i compartir amb vosaltres una estona i respondre a les vostres preguntes però, això cada vegada és més difícil. El meu horari a l'escola no m'ho permet. He pensat escriure unes paraules que us pugen servir.

                El “BRAÇALET DE LA PRINCESA MORA” va ser la segona novel·la que vaig publicar. Guarde un record molt bonic d'aquell període de creació. Primer  perquè Pep Llorenç, l’editor de l’editorial  Tabarca, em va animar molt a escriure-la. I en segon lloc perquè vaig fer un viatge divertit i especial a Granada per tal de veure la mesquita que apareix al llibre. Per cert, tota aquesta part de la novel·la és real, la vaig viure així, tal qual. També ho és el càmping i Honorat, jo hi he acampat un parell de vegades.
            Heu de saber que les rutes de muntanya que hi ha les vaig caminar moltes vegades i vaig gaudir-ne  del paisatge i de la màgia que aquest territori de la Marina desprén. De fet, va ser fent aquestes rutes i parlant amb els amics que m'hi acompanyaven que m'hi vaig inspirar per escriure l'obra.
El castell de la portada, també és el mateix que visiten els nostres protagonistes, un amic va fer la foto. Al obrir el llibre i observar portada i contraportada, veureu la imatge completa. Quan jo vaig pujar hi havia un camí estret i difícil per accedir-hi, ara no sé com estarà perquè han passat molts anys.


Salutacions i bona lectura. Em podeu fer preguntes  que us respondré des del bloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada