diumenge, 13 d’abril del 2014

ALUMNES DE L'AULARI INFANTA ELENA DE RÀFOL DE SALEM

Un e-mail per a Joaquina.

Som els  alumnes i les  alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de l'aulari Infanta Elena de Ràfol de Salem i formem part del CRA Serra de Benicadell que està en la comarca de la  Vall d'Albaida.
Hem llegit el teu llibre, “ Martina y los enredos del hada Amarilla”, (bé un dels teus llibres, perquè Àngela ens ha dit que has escrit molts i així ho hem pogut comprovar visitant el teu bloc. També hem vist que sobretot escrius en valencià i que aquest és el primer llibre que has escrit en castellà. Nosaltres pensem que ho fas molt bé i que hauries d'escriure molts més, perquè ens ha agradat moltíssim. Un dia Àngela, mentre llegíem el llibre, ens va dir que imaginàrem que cada un de nosaltres tenia una fada i que li demanàrem un desig. Alguns companys i companyes van compartir desitjos i altres en van regalar. Vam passar una vesprada genial. Estaria molt bé això de tindre una fada!

També volíem fer-te unes preguntes:
- Pareix que el llibre no haja acabat. Hi haurà una segona part?
- Es pot convertir en una col·leció de contes de les aventures de “Martina y el hada Amarilla” ?
T'enviem unes fotos del nostre club de lectura “ Show Lectura”, fa poc que l'hem creat i tenim molta il·lusió.
Ens agradaria molt que vingueres  a visitar-nos, però sabem que també eres mestra i que estàs molt ocupada.
 Esperem que pugues contestar-nos, és la primera vegada que li escrivim a una escriptora, i estem un poc nerviosos, però també molt contents.
Una abraçada.

Júlia, Andrea, Érika, Claudia, Vera, Álvaro, Teresa, Joan, Carlos, Erik i Pablo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada