Qui sóc

QUI SÓC I PERQUÈ ESCRIC

 Vaig nàixer a Oliva (La Safor), l’any 1966. Sóc la quarta filla de cinc germans. Vaig créixer envoltada de jocs, aldarull i poc espai on amagar-se. Sempre he dit que aprendre a llegir em va salvar la vida. La lectura em va obrir les portes a un món fantàstic on tot era possible. Hi vaig trobar la diversió, però també el meu refugi, l’espai d’intimitat i solitud que tant desitjava. Aviat la lectura es va convertir en una necessitat i els llibres m’hi van ajudar a créixer. Ara, de gran, a més de llegir històries, n’escric. Va passar sense adonar-me’n, un bon dia vaig començar a escriure i ara ja no puc parar perquè ho necessite per viure. Perquè quan escric, sóc lliure. La literatura juvenil em va fascinar i de la seua mà vaig fer les primeres passes com a escriptora. Crec que tinc moltes coses a dir als joves tot i que en aquests moments m’he atrevit a fer la incursió en la literatura infantil i m’hi he enamorat irremeiablement. A hores d’ara puc dir que la literatura infantil i juvenil m’ha triat com autora, donant-me l’oportunitat d’aprendre i millorar com escriptora i persona amb cada obra. A més a més, com que sóc Logopeda i passe el dia a l’escola envoltada de xiquets i xiquetes, tinc una font d’inspiració inesgotable que m’alimenta la creativitat. Es pot ser més feliç?

3 comentaris:

 1. Hauràs de perdonar-me, Joaquina, per no haver estat massa atent amb tu; però, segurament, comprendràs que en moments com aquests el cap i les poques neurones útils van fent volantins totalment descontrolades. A més, acabava d'arribar de viatge i no sabia ben bé per on anaven a les coses. Així doncs, perdona'm. Tractaré de millorar en alguna altra ocasió i tingues per segur que em va encantar la teua presentació, conec el teu treball i sóc plenament conscient que no vaig estar massa atent amb una col·lega. Una besadeta humil.
  Enric Lluch

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Enric, acabe de veure el teu missatge. Estigues tranquil pel teu tracte jo em vaig sentir bé al teu costat i en cap moment em va semblar que no eres atent. Sé que la situació no donava per a més.
   M'alegra que t'agradara la presentació, la vaig fer amb goig i il·lusió de compartir amb tots els assistents un moment tant especial com és l'entrega d'un premi de literatura infantil que és el meu món, a un company a qui admire tant.
   De segur que ens tornem a trobar i tenim ocasió de parlar un poc més.
   Una altra besada humil
   Joaquina

   Elimina